کتاب «کفش آهنیات را دربیاور» روانه بازار نشر شد
کتاب «کفش آهنیات را دربیاور؛ روایتهایی از تحول در صدور پروانههای کسب» نوشته گروهی از محققان و نویسندگان توسط انتشارات راه یار منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «کفش آهنیات را دربیاور؛ روایتهایی از تحول در صدور پروانههای کسب» نوشته گروهی از محققان و نویسندگان به تازگی توسط انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شده است.
«کفش آهنی ات را دربیاور»؛ روایتهایی از زندگی شخصی و شغلی تعدادی از صاحبان کسبوکارهایی است که هم به صورت سنتی و هم از طریق درگاه ملی مجوزها برای دریافت پروانه کسب و مجوز اقدام کردهاند. روایت کارآفرینی افرادی که برای راهاندازی یک شغل، چقدر تلاش کردند و گاه چندین کسبوکار را آزمودند تا به ثبات رسیدند؛ فقط گلایههایی داشتند مبنی بر کُندی در برخی روندها. روایت زندگی شخصی که از دهسالگی شاگرد مغازه بوده و بعد از سالها خودش صاحبکار شده بود؛ یا دیگری مدرک دانشگاهی مرتبط با شغل خودش را داشته ولی اتحادیه از او مدرک فنیوحرفهای خواسته بود؛ یا خانمی که دخترش ساکن هلند بود و میگفت موقعیت مهاجرت را دارد، ولی مانده است، چون ایران را دوست دارد. از مبارزان زمان انقلاب بود و حالا کارآفرینی میکرد.
درگاه ملی مجوزها، سامانهای الکترونیکی است که توسط وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت سیزدهم راهاندازی شده است. این سامانه با هدف تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوز های کسب و کار ایجاد شده. درگاه ملی مجوزها شامل اطلاعات جامعی در مورد تمام مجوزهای کسب و کار در ایران است. تا پیش از این، صاحبان کسب و کار مجبور بودند به صورت حضوری و با صرف زمان، کاغذبازی و هزینه های زیاد برای دریافت پروانه کسب و مجوزهای صنفی اقدام کنند.
دستاندرکاران کتاب در ابتدای این اثر در متنی کوتاه که در ادامه میآید کتاب «کفش آهنیات را دربیاور» را که مجموعه روایتهایی درباره یکی از خدمات دولت سیزدهم است، به رئیس جمهور شهید حجت الاسلام رئیسی تقدیم کردند.
«تقدیم به مردی که درد دل مردم را میشنید و برایش راهحل میاندیشید؛ تقدیم به مردی که آخرین ویراستاری این کتاب مصادف شد با شهادتش؛
تقدیم به شهید رئیسی عزیز خستگیناپذیر؛ شاید این کمترین، برگۀ کوچکی باشد از کتاب بزرگ ننوشتهای برای معرفی خدمات دولتش؛ برای سه سال دویدنش در قامت رئیسجمهور. خوشحالیم گوشۀ کوچکی از ریل خدمتی که گذاشت را روایت کردیم و ذرهای از غربتش کم.»
این کتاب با ۹۶ صفحه، شمارگان هزار جلد و قیمت ۶۰ هزار تومان عرضه شده است.