سایر کسب و کارها

معرفی بهترین کتاب‌های تابستان ۱۴۰۳

چه کتاب‎‌هایی در تابستان خواندی؟

تابستان یکی از فصل‌های جذاب برای مطالعه است چون روزهای طولانی‌تری دارد و اغلب افراد وقت آزاد بیشتری دارند. بنابراین مطالعه یکی از بهترین روش‌ها برای گذراندن اوقات‌فراغت در تابستان است چون نه‌تنها می‌توانید کمی از نگرانی‌های روزمرهٔ خود دور شوید بلکه عقل و روح خود را نیز پرورش دهید.بنابراین بد نیست که کتاب‌های مختلف از ژانرهای متنوعی را بخوانید که هر کدام بینش‌ها و دیدگاه‌های منحصربه‌فردی را ارائه می‌کنند.

در ادامه به شما بهترین کتاب‌های تابستانی که گذشت را معرفی می‌کنیم که حتما از خواندن آن‌ها لذت خواهید بُرد.

این کتاب‌ها از پرفروش‌ترین کتاب‌های تابستان 1403 در سایت کتاب 30بوک هستند.

1. کتاب درست حسابی دعوا کن

جان گاتمن روان‌شناس برجسته و استاد دانشگاهِ آمریکایی است که همراه با همسر روان‌شناسش جولی شوارتز گاتمن «لابراتوار عشق» را بنیان نهاد. این زوج سال‌هاست که در مورد روابط زوج‌ها تحقیق می‌کنند و راه‌حل‌هایی برای تقویت این رابطه‌ها پیشنهاد می‌کنند. کتاب درست‌حسابی دعوا کن اثر این زوج است که در سال 2024 منتشر شد و براساس بسیاری از داده‌ها و مشاهدات مربوط به زوج‌های مشکل‌دار نوشته شده است. این کتاب به شما نحوهٔ صحیح دعوا کردن در رابطه را می‌آموزد و با کمک این کتاب می‌توانید بفهمید چرا در رابطه‌تان دچار تعارضات شدید می‌شوید و چگونه می‌توانید بدون رسیدن به جدایی تعارضات خود را حل کنید. 

سفارش کتاب درست حسابی دعوا کن از 30بوک

کتاب درست حسابی دعوا کن در سیبوک

2.کتاب تاکسی‌سواری

تاکسی سواری مجموعه‌ای از داستانک‌های سروش صحت بازیگر، فیلمنامه‌نویس و نویسندهٔ ایرانی است که از دی ماه سال 85، چندین سال متمادی، در روزهای پنجشنبه در روزنامهٔ «اعتماد» به چاپ می‌رسید. پس از توقیف این روزنامه، باقی داستانک‌ها مدتی در روزنامهٔ «شرق» شدند. آخرین داستانک نیز در آبان سال 1401 منتشر شد. این داستانک‌ها نمود و بازتابی از حال اجتماع و حالِ خود نویسنده است. حجم داستانک‌هایی که در روزنامه‌های «اعتماد» و «شرق» منتشر شد بسیار زیاد است اما تنها 124 داستانک به انتخاب نویسنده در این کتاب منتشر شده است. تاکسی سواری اولین کتاب سروش صحت است.

سفارش کتاب تاکسی سواری از 30بوک

کتاب تاکسی سواری در 30بوک

3.کتاب محتوم

رابرت اِم. ساپولسکی استاد زیست‌شناسی و عصب‌شناسی و جراحی مغز و اعصابِ دانشگاه استنفورد، محقق و نویسندهٔ آمریکایی است که با نوشتن کتاب «چرا گورخرها زخم معده نمی‌گیرند» به شهرت رسید. این‌بار او در کتاب محتوم به شما نشان می‌دهد که آیا شواهد عصبی به نفع اراده‌ٔ آزاد هستند یا علیه آن. ساپولسکی در این کتاب در مورد ژنتیک، تجربه و محیط زندگی ما توضیح می‌دهد و اصطلاح «ارادهٔ آزاد» را با توجه به این شواهد زیر سؤال می‌برد. او همچنین در این کتاب پیامدهای اخلاقی عدالت و مجازات در مدل رفتاری انسانی را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و زندگی بدون ارادهٔ آزاد را از دیدگاه علم بررسی کرده است.

4.کتاب زوال بشری

کتاب زوال بشرییک رمان ژاپنی اثر اسامو دازای است که در سال 1948 منتشر شد. این رمان پس از مرگ این نویسندۀ ژاپنی منتشر شد و شاهکار این نویسنده محسوب می‌شود. زوال بشری دومین رمان پرفروش تاریخِ ژاپن است و دازای صادقانه لحظه‌ای را به تصویر کشیده که هر انسانی ممکن است در زندگی آن را تجربه کند و یک افشاگری بسیار گزنده و دلخراش از جنبه‌های تاریک بشریت را نشان داده است.

5.کتاب ارثیه هاثورن

جنیفر لین بارنز نویسنده و روان‌شناسی آمریکایی است که با نوشتن مجموعهٔ سه جلدی «بازی‌های میراث» به شهرت رسید. ارثیه هاثورن دومین جلد از این مجموعهٔ پرفروش است که نویسنده در آن به ادامهٔ داستان ایوری گرامبز پرداخته است، دختری تنها که ناگهان ارثی بسیار بزرگ از طرف یک غریبه  به‌نام هاثورن به او می‌رسد به‌شرط آن‌که مدتی را زیر سقف یک عمارت بزرگ با نوه‌های آن فرد سر کند. ایوری می‌پذیرید و حالا در این کتاب باید  حقیقتی را که پشت میراث توبیاس هاثورن وجود دارد کشف کند و از تهدیدات دشمنانی که برای حذف او یک لحظه نیز متوقف نمی‌شوند جان سالم بدر ببرد.

6.کتاب مرگ به وقت بهار

مرگ به وقت بهار رمانی از نویسندهٔ اسپانیایی مرسه رودوردا است که تمام آثارش را به زبان کاتالانی می‌نوشت. این کتاب اولین بار در سال 1986 به زبان کالاتانی و در سال 2009 به زبان انگلیسی منتشر شد. رودورا این اثر را در اوایل دههٔ 1960 در تبعید نوشت و گمان می‌رود که این اثر با هدف محکومیت توتالیتاریسم و تجربهٔ این نویسنده از زندگی زیر سایه نازیسم در طول جنگ جهانی دوم خلق شده باشد. تمرکز این رمان بر دهکدهٔ کوچکی است که در سایهٔ یک رودخانه و جنگلی مرموز قرار دارد. راوی پسر نوجوانی است، که شاهد مرگ عجیب پدرومادرش است. نویسنده در این کتاب موضوع خرافات و عقاید و رسوم‌های عجیب را نیز مورد بررسی قرار داده است.

7.کتاب پسافاجعه

سوزان جی برایسون استاد فلسفهٔ کالج دارتموث است که مورد تجاوز جنسی قرار گرفت و همچنین یک فیلسوف تحلیلی است. بنابراین او کتاب پسافاجعه (خشونت و بازساختن خود)  را نوشت و در این کتاب بیشتر بر زمینهٔ ارتباط فلسفه و خشونت خانگی و تجاوز جنسی تمرکز کرده است. او در این کتاب از تجربیات خودش استفاده کرده است تا تأثیرات تجاوز جنسی و خشونت خانگی بر هویت را بررسی کند و در مورد فروپاشی اولیهٔ هویت بر اثر خشونت که با آسیب‌های شدید شخصی و بازسازی متعاقب آن رخ می‌دهد، بحث کرده است. این کتاب یک روایت شخصی قدرتمند از بهبودی و یک کاوش فلسفی روشنگر در تروما است.

8.کتاب فابل

فابل داستانی فانتزی و هیجان‌انگیز اثر آدریان یانگ نویسندهٔ آمریکایی است که پس از انتشار خیلی سریع به فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز و آمازون راه یافت و جایزهٔ بهترین کتاب معمایی و هیجان‌انگیز گودریدز را به‌دست آورد. فابل داستان دختری هفد‌ه‌ساله، قوی و مستقل است که به تنهایی در یک جزیره بزرگ شده است. او جنگیدن و دفاع‌کردن از خود را خوب بلد است و تمام امیدش فرار از جزیره است و زمانی که تصمیم می‌گیرد با یک کشتی از جزیره فرار کند نمی‌داند با مرموزترین آدم منطقه وارد معامله شده و قرار است چه داستان‌هایی را از سر بگذراند.

9.کتاب خردم کن

خردم کن اولین جلد از مجموعه شش‌جلدی و داستان‌های پادآرمانشهری اثر طاهره مافی نویسندۀ ایرانی- آمریکایی است که در سال 2011 منتشر شد. دومین قسمت این مجموعه در سال 2013 و آخرین کتاب این مجموعه در سال 2020 منتشر شد. خردم کن یک رمان دیستوپیایی جذاب است و داستان آن در دنیایی روایت می‌شود که در آن جامعه از هم جدا شده و یک دولت دیکتاتوری کنترل جامعه را به دست گرفته است. داستان آن حول دختر جوانی به نام جولیت می‌گردد که قدرتی مرگبار دارد که همین قدرت او را هدف دولت قرار می‌دهد.

10.کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی

روابط همیشه جزئی ضروری از بقای انسان بوده‌اند. بدن و مغز ما طوری برنامه‌ریزی شده است که به دنبال ارتباط باشد، چه خانوادگی، چه عاشقانه و چه افلاطونی. با این‌حال این پیوندهای حیاتی اغلب ریشهٔ عمیق‌ترین رنج‌های ما نیز هستند. درحالی‌که قلب‌های ما به‌شدت خواستار برقراری ارتباطی دلسوزانه است، سیستم‌های عصبی ما ـ که تمام آسیب‌ها و ناامیدی‌های گذشته‌ٔ ما را در خود نگه می‌دارند ـ دائم به ما هشدار می‌دهند و در حال منفی‌بافی هستند و ما را در حالت بقا نگه می‌دارند. در کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی، دکتر لپرا روان‌شناس و نویسندهٔ پرفروش نیویورک تایمز که با رویکرد یکپارچه و جامع خود در روان‌شناسی، میلیون‌ها مخاطب را به خود جذب کرده است، مسیر جدیدی برای بهبود روابط ارائه کرده است. او با بهره‌گیری از آخرین تحقیقات علمی، به مخاطبین نشان می‌دهد چطور نیازهای برآورده‌نشدهٔ اولین روابط، الگوهای روابط فعلی و ناکارآمدی را ایجاد می‌کنند و ما را در یک وضعیت تهدید دائمی حتی نسبت به نزدیک‌ترین افراد زندگی‌مان قرار می‌‌دهد.

بهترین کتاب‌های تابستان 1403 را تا از دهن نیفتاده با تخفیف ویژۀ فروشگاه سی‌بوک 30book.com خریداری کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا